Faciliteiten - Jachtservice

Jachtservice

Omdat de boot uw vrije tijd is...

zult u het plezierig vinden dat de jachthaven met u mee denkt en er zorg voor draagt dat het onderhoud aan uw boot op een nette manier wordt verzorgd. Tenslotte heeft u wel meer aan uw hoofd. Twee ervaren monteurs, een scheepstimmerman en vakbekwaam schilder staan voor u klaar om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Het onderhoud van de motor wordt met grote zorg uitgevoerd. Het is van groot belang dat u de motor van uw boot een goede winterverzorging geeft. Het conserveren van de motor, een algehele controle, vervanging van de filters e.d. houdt uw motor in conditie en betrouwbaar! In het voorjaar wordt de motor weer vaarklaar gemaakt. Het proefdraaien zit standaard bij de service opdat u zonder zorgen direct gebruik kan gaan maken van die vroege zomerse avonden na een dag hard werken.

Ook gedurende het voorjaar kunnen wij u veel moeite besparen. De boot weer netjes poetsen en het onderwaterschip van een nieuwe laag antifouling voorzien biedt u veel plezier in het nieuwe seizoen. Jachthaven Het Anker denkt met u mee en overlegt graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Het inbouwen van boegschroeven of vuilwatertanks is een extra voorziening waarmee u uw boot kunt uitrusten voor nog meer gemak. Vanaf 2009 is een vuilwatertank verplicht in iedere boot met toiletvoorziening. Het dek van uw 16 M2 in de lak zetten of zelfs een volledig nieuw dek plaatsen. Deze grote reparaties voeren wij in overleg graag voor u uit.

Jachthaven Het Anker biedt een totaalservice voor uw boot!
ANWB erkend Jachtservicebedrijf

Hiswa Onderhouds Voorwaarden


Nieuws werkzaamheden
© 2012 Jachthaven Het Anker Loosdrecht, webdesign: Scriptus Design