Activiteiten

Activiteiten 

Watersport

Bij ons vindt u geen recreatie -of animatieteams en ook geen horeca. De watersport zelf is bij uitstek geschikt om lekker actief op het water te zijn. Toch zijn er een aantal evenementen die elk jaar weer plaatsvinden met groot succes ! Geheel vrijblijvend maar altijd genoeg animo voor bijvoorbeeld de openingsborrel vroeg in mei. Halverwege de zomer kunt u deelnemen aan een botenrally / puzzeltocht over de plassen met afsluitende BBQ of aan de zeilcompetitie bestaande uit een serie van 5 wedstrijden. 

Klik hier voor meer informatie over de zeilwedstrijden.
De uitslagen en foto’s zijn tevens op deze site terug te vinden.

Op de wal

We openen het seizoen met de traditionele openingsborrel en sluiten het seizoen af met een gezellig eindejaarsdiner voor alle ligplaatshouders en recreanten.  Heeft u een chalet of stacaravan op het terrein dan behoren daarnaast ook fietsen in de bossen of op de heide, een wandeling over de landgoederen van Natuurmonumenten of een uitstapje naar Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Loenen of het Gooi tot de mogelijkheden.

Jazz

Jaarlijks, in september, vindt in de grote loods van Jachthaven Het Anker het Loosdrecht JazzFestival plaats. Dit initiatief hebben we in 2013 gestart resulterende in een geweldige Revival van de Loosdrechtse Jazz op 13 september 2014. Na drie edities met groots succes is ook de volgende datum al bekend: 16 september 2017 !

 

© 2012 Jachthaven Het Anker Loosdrecht, webdesign: Scriptus Design