Waterspektakel

Waterspektakel

Waterspektakel kinderen groot succes !

Afgelopen zaterdagmiddag vond het tweede Kinder Waterspektakel plaats bij Jachthaven Het Anker. Wat een geluk met zo'n prachtige middag. De zon brak door en met 22 kinderen die aan de wedstrijdjes meededen en voor de kleinsten een rondvaart met Piet Piraat was het een geweldige middag.

Een groep enthousiaste vrijwilligers had uitgepakt met een keur aan spelletjes op en rond het water bij de botenlift. De medewerkers van Het Anker hadden kabels over het water gespannen, een geweldige hindernisbaan geplaatst en alle technische voorbereidingen getroffen. Het bestuur 'voor anker' regelde vervolgens een aantal spellen waarbij de kinderen over de touwbrug moesten schuifelen, de opblaas-hindernisbaan moesten beklimmen om vervolgens in het water te springen en zo snel mogelijk naar de finisch bel te zwemmen. De koningin op haar surfplank naar de overkant duwen in teams van drie en eveneens in teams van drie de grote opblaasbanden-race zo snel mogelijk volbrengen. Als klap op de vuurpijl konden de echte waaghalzen onder begeleiding vanaf de hoge 'duikplank' die door Joost met de hoogwerker op maat werd bediend. De kleintjes mochten mee met Piet Piraat in de rondvaartbootjes. 

Een geweldige organisatie, zowel het scheidsrechtersteam als achter de bar (bedankt !), mooi weer, veel kinderen, reuze spellen, broodjes knakworst en veel enthousiaste ouders maakten het een geweldige middag.

Volgend jaar weer !!

Foto’s

Klik op de foto voor een vergroting!

© 2012 Jachthaven Het Anker Loosdrecht, webdesign: Scriptus Design