Waterspektakel 2015

Waterspektakel 2015

Groot waterspektakel voor kinderen bij Jachthaven Het Anker

Loosdrecht- Een grote groep van bijna 50 kinderen genoten zaterdagmiddag tussen 1300 en 1600 uur volop van een waterspektakel in Jachthaven Het Anker aan de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht. Wat een geluk met zo'n prachtige middag. De zon brak geregeld door en met 46 (!)  kinderen uit de haven maar ook voor hun vriend(inn)en  die aan de wedstrijdjes  deelnamen was het een geweldige middag.

Een groep enthousiaste vrijwilligers had uitgepakt met een keur aan spellen op het water.  De medewerkers van Het Anker hadden kabels over het water gespannen, een geweldige hindernisbaan geplaatst en alle technische voorbereidingen getroffen. Het bestuur 'voor anker' organiseerde een aantal spellen waarbij de kinderen over de touwbrug moesten schuifelen, de opblaas-hindernisbaan moesten beklimmen om vervolgens in het water te springen en zo snel mogelijk naar de finish bel te zwemmen. De koningin op haar surfplank naar de overkant duwen in teams van vijf en als klap op de vuurpijl konden de jonge acrobaten in heuse waterraderen over het water lopen.

Een mooie prijs voor de winnaars, een geweldige organisatie, zowel het scheidsrechtersteam als achter de bar, mooi weer, veel kinderen, reuze spellen, broodjes knakworst en veel enthousiaste ouders maakten het een geweldige middag.

Foto’s website: E.J. Bruinekool Fotografie en Tekst

Voor nog veel meer foto’s: Hans van Ooijen.  Klik op deze link. De kans is groot dat je kind, je kleinkind of jijzelf  erop staat !

Foto’s

Klik op de foto voor een vergroting!

© 2012 Jachthaven Het Anker Loosdrecht, webdesign: Scriptus Design