Recreatiehuisje aan het water

Recratiehuisje, cottage en chalet te koop aan het water in Loosdrecht

Een plekje om bij te kunnen komen na een lange dag hard werken. Een rustige stek om na het varen een kop koffie te drinken en de activiteiten van de volgende dag te plannen. De ideale vakantiebestemming in de zomer. In het Groene Hart ligt de Watertuin van Nederland. Een benaming voor Loosdrecht die recht doet aan dit unieke plassengebied.

Jachthaven Het Anker ligt aan de Loosdrechtse Plassen. Met haast 400 ligplaatsen en 75 cottages, chalets en stacaravans biedt Het Anker ruime recreatiemogelijkheden op een schitterend park. De uitgebreide voorzieningen voldoen aan de criteria van de Blauwe Vlag en zorgen voor ongestoord vakantieplezier.

Het recreatieterrein kent net als de jachthaven alleen vaste jaarplaatsen en is daarmee een rustig vakantieverblijf midden in een schitterend natuurgebied. De combinatie van watersport en de mogelijkheden tot fietsen, diverse culturele activiteiten in de regio en de steden Amsterdam, Amersfoort en Utrecht binnen 30 minuten afstand maken uw verblijf in Loosdrecht uitermate geschikt als uw zomerverblijf.

Chalet aan het water

Uw perceel op een prachtige locatie door groen omgeven en aan het water.

Een uniek plekje in het Groene Hart van Nederland. Volop mogelijkheden om de watersport te bedrijven aan de Loosdrechtse Plassen. Voor ligplaatsen zie Jachthaven.Er zijn twee grootten kavels: van +/- 150 M2 en van +/- 200 M2. Elk plekje op het terrein heeft zijn eigen charme. Komt u gerust langs op het havenkantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Geniet van de omgeving, het water en de rust!

Indicatie € 60.000
Indicatie €75.000
Verkocht !

© 2012 Jachthaven Het Anker Loosdrecht, webdesign: Scriptus Design