Prachtige ligplaatsen voor boten van 2 tot 12 meter

Ruime boxen, goede stevige steigers, 2 watertappunten en langswalplaatsen met eigen walstroom aansluiting.  Met 1600 meter oeverlengte biedt Jachthaven het Anker in de zomer ruimte aan meer dan 400 schepen. Van sloep tot kajuitboot, van 16 kwadraat tot 12-meterjacht. De rustige windvrije haven heeft een directe uitgang naar de Eerste Plas en de Drecht.

Tarieven zomerplaatsen

5 Tarievenlijst zomer 2024

Inschrijving ligplaats of stalling Jachthaven het Anker zomer / winter

de lengte van het schip is belangrijk voor het soort ligplaats
de breedte van het schip is belangrijk voor het soort ligplaats

Zomerligplaats (1 april - 1 oktober)

Kies de gewenste diensten:

Winterstalling ( 1 oktober - 1 mei)

Kies de gewenste diensten:

Betaling

De betaling van uw zomerligplaats of winterstalling gebeurt met een machtiging. Jachthaven Het Anker stuurt begin januari (zomerligplaats) en/of begin juli (winterstalling) een voorschotnota van € 250. De nota wordt door middel van een automatische incasso bij u geïnd. Hiermee stelt u uw de reservering voor het betreffende seizoen zeker. De nota van het totaalbedrag (verminderd met het voorschot) wordt twee maanden later verstuurd en geïncasseerd.

Voorwaarden

Door inzenden van dit reserveringsformulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de, HISWA Algemene Voorwaarden huur en verhuur lig -en/of bergplaatsen en met het haven- en werfreglement, het zomerstallingreglement, de tarieven lijst en het onderhoudsreglement. U vindt deze voorwaarden op deze pagina.

Opzegformulier Jachthaven het Anker

Opzeggen Zomerligplaats (1 april - 1 oktober)

Welke diensten wilt u opzeggen:

Opzeggen Winterstalling ( 1 oktober - 1 mei)

Welke diensten wilt u opzeggen:

Voorwaarden

Door inzenden van dit opzegformulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de, HISWA Algemene Voorwaarden huur en verhuur lig -en/of bergplaatsen en met het haven- en werfreglement, het zomerstallingreglement, de tarieven lijst en het onderhoudsreglement. U vindt deze voorwaarden op deze pagina.

Soorten ligplaatsen

Afhankelijk van het soort boot en de gewenste luxe hebben we een divers aanbod aan ligplaatsen:

7 tot 9 meter box met zijsteiger
Vanaf €1045 per seizoen

6 meter box met puntsteiger
Vanaf €837,50 per seizoen

Langszij walplaats
Vanaf €1180 per seizoen

6 meter box zonder steiger
Vanaf €732,50 per seizoen

Ben je op zoek naar de (nieuwe) plek voor je boot in Loosdrecht, vul dan het reserveringsformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We geven je natuurlijk ook graag meer info via de telefoon, of maak een afspraak om langs te komen!

Op de hoogte blijven? Schrijf in voor de nieuwsbrief.