Van alle gemakken voorzien;
de services van Jachthaven het Anker zijn beschikbaar voor alle klanten van de haven die zorgeloos wil genieten van hun boot, vakantiewoning en het water.

Havenkantoor

Het eerste aanspreekpunt van de haven! In het zomerseizoen 7 dagen per week geopend van 8:30 tot 17:30 uur voor vragen, tips en ideeën. Er staat een koffiemachine en er is tijd voor een praatje. We helpen je graag!

Jaarlijks onderhoud, servicebeurt van de motor of groot motoronderhoud, aanbrengen antifouling, poetsen van de romp, onderhoud teakdek, schoonmaak, reinigen dekzeil

Buitenboordmotor reparatie, Binnenboordmotor reparatie, Polyester schade, schade- en verzekeringswerk, houtreparatie en lak -en schilderwerk, lassen, inbouwen boegschroef of nieuwe motor.

Kranen

Portaalkraan voor boten tot 30 ton met mastenkraan. Mobiele kraan en 2 vaste portaalkranen van 5 ton met twee afzonderlijke afspuitlocaties en een mastenkraan.

Trailer helling

De helling is te gebruiken voor kleine bootjes op een eigen trailer. Ook als niet-ligplaatshouder bent u welkom voor een dagje varen in Loosdrecht.
Gebruik van de trailerhelling kost € 40,00 per dag, inclusief een parkeerplek.

Parkeren

Uitstekende parkeervoorzieningen op parkeerterrein of een eigen plaats in de loods. Het terrein is afgesloten door een slagboom en ‘s avonds door een toegangspoort. Met een toegangspas heeft u toegang tot de haven.

Wifi

Op het gehele haventerrein is goede kwaliteit wifi gratis ter beschikking voor onze gasten! Vraag naar het wachtwoord in het havenkantoor.

Water tappunten

In beide havenarmen is een watersteiger waar u kunt aanleggen om water in te slaan. Tevens kunt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw bilge- en vuilwater op te zuigen.

Walstroom

De grote ligplaatsen met zijsteiger en langszij-plaatsen hebben de beschikking over een (eigen) walstroomaansluiting. 

Zeilclub

Word lid van de zeilclub voor maar €75 per jaar en maak naar wens gebruik van de zeilboten (Centaur). Reserveren kan voor klanten van het Anker bij het havenkantoor. 

Leuk voor Kinderen

Voor kinderen is er van alles te doen in de haven. We hebben een speeltuin, je kunt zwemmen, een potje basketballen of voetballen of spring lekker op de trampoline. We hebben ook een tafeltennistafel en je kunt natuurlijk lekker klieren met je bootje op het water! 

Sanitairgebouw

Voor passanten en ligplaatshouders zijn twee mooie sanitairgebouwen beschikbaar met toiletten, wastafels en douches. Voor een toilet hoef je nooit ver te lopen, want er zijn tevens 2 extra toiletgebouwtjes op de haven.