Overnachten bij Het Anker

In het mooie nieuwe huisje aan de rand van de haven is de bovenverdieping beschikbaar als ruime 3 persoonskamer om te overnachten in het voor-, zomer- en naseizoen.

De kamer is beschikbaar voor overnachting voor klanten met een ligplaats in de haven en familie en vrienden van klanten in de recreatiehuisjes en chalets om eens gezellig een avondje uit eten te gaan en daarna in Loosdrecht te blijven voor 1 of meer dagen.

In overleg is de kamer beschikbaar voor passanten met boot en huurders van buiten de jachthaven als de reserveringsagenda ruimte laat.

Reservering is noodzakelijk en kan bij het havenkantoor of via mail.

Prijslijst per kamer 

  • maximaal 3 personen      € 40,–

Overig

  • Bedlinnen zelf meenemen
  • Inbegrepen:  goede douches en sanitair, toeristenbelasting à €1,10 p.p.
  • Hotelkoelkastje en een zitje met een tafel voor 3 personen zijn op de kamer aanwezig.
  • Wasmachine en droger zijn aanwezig. Munten zijn verkrijgbaar bij het havenkantoor.
  • Eigen opgang. Sleutel te verkrijgen bij het havenkantoor.
  • Passanten ligplaats boot € 1,50 per meter.

Duurzaam gebouw

Het gebouw is energiezuinig gebouwd. De zonnepanelen wekken gedurende het jaar zo’n 65% van de benodigde energie op voor gebruik van warm water, verlichting en verwarming. De resterende stroom wordt 100%  ‘groen’ geproduceerd. Een combinatie van ingenieuze en niet ‘voelbare’ waterbesparende douchekoppen met het gebruik van een sensor waarmee de douchetijden zelf door de gebruiker zijn te regelen dragen bij aan een lager en verantwoord watergebruik. Het gebouw heeft een zeer goede isolatie waardoor de electrische vloerverwarming en electrische boiler voldoende capaciteit leveren. Gas is niet nodig. De electra wordt duurzaam opgewekt. De verlichting werkt op basis van bewegingssensoren.