Winterstalling in de botenloodsen of buiten

In de winter kunt je de zorg voor je boot met een gerust hart aan ons overlaten. Overdekt in een van de loodsen (totaal 6.000 M2) of buiten op de kant overwinteren je open zeilboot, kajuitboot, motorboot of sloep. Het onderwaterschip wordt met een hogedrukreiniger schoongespoten waarna je boot op stevige bokken wordt gestald. Het (winter-)onderhoud van de motor kan door onze ervaren monteurs worden uitgevoerd.

De complete winterverzorging voor uw schip onder één dak!

Zowel een klein bootje als een groot jacht tot 30 ton kan op de kant worden geplaatst. De hijsmiddelen en kranen zijn uiteraard gekeurd volgens de laatste normen en  en de medewerkers beschikken allen over het ‘Veilig Hijsen’ certificaat.

Uw boot is gedurende het hele jaar bij Jachthaven Het Anker in veilige handen!

Ben je op zoek naar de (nieuwe) winterstalling voor je boot in Loosdrecht, vul dan het reserverinsformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Prijslijst winterstalling

5 Tarieven winter 2023

Inschrijving ligplaats of stalling Jachthaven het Anker zomer / winter

de lengte van het schip is belangrijk voor het soort ligplaats
de breedte van het schip is belangrijk voor het soort ligplaats

Zomerligplaats (1 april - 1 oktober)

Kies de gewenste diensten:

Winterstalling ( 1 oktober - 1 mei)

Kies de gewenste diensten:

Betaling

De betaling van uw zomerligplaats of winterstalling gebeurt met een machtiging. Jachthaven Het Anker stuurt begin januari (zomerligplaats) en/of begin juli (winterstalling) een voorschotnota van € 250. De nota wordt door middel van een automatische incasso bij u geïnd. Hiermee stelt u uw de reservering voor het betreffende seizoen zeker. De nota van het totaalbedrag (verminderd met het voorschot) wordt twee maanden later verstuurd en geïncasseerd.

Voorwaarden

Door inzenden van dit reserveringsformulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de, HISWA Algemene Voorwaarden huur en verhuur lig -en/of bergplaatsen en met het haven- en werfreglement, het zomerstallingreglement, de tarieven lijst en het onderhoudsreglement. U vindt deze voorwaarden op deze pagina.

Opzegformulier Jachthaven het Anker

Opzeggen Zomerligplaats (1 april - 1 oktober)

Welke diensten wilt u opzeggen:

Opzeggen Winterstalling ( 1 oktober - 1 mei)

Welke diensten wilt u opzeggen:

Voorwaarden

Door inzenden van dit opzegformulier verklaart u op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de, HISWA Algemene Voorwaarden huur en verhuur lig -en/of bergplaatsen en met het haven- en werfreglement, het zomerstallingreglement, de tarieven lijst en het onderhoudsreglement. U vindt deze voorwaarden op deze pagina.

Mailing Winterstalling 2023

Mailing Winter 2023

Op de hoogte blijven? Schrijf in voor de nieuwsbrief.