Omdat de boot je vrije tijd is…

is het handig dat het team van het Anker met je meedenkt en er voor zorgt dat het onderhoud aan je boot op een nette en professionele manier wordt gedaan. Tenslotte heb je wel meer aan je hoofd. Twee ervaren monteurs, een scheepstimmerman en vakbekwaam schilder staan voor je klaar om diverse werkzaamheden uit te voeren.

Het onderhoud van de motor wordt met grote zorg uitgevoerd. Het is van groot belang dat de motor van de boot een goede winterverzorging krijgt. Het conserveren van de motor, een algehele controle, vervanging van de filters e.d. houdt de motor in conditie en betrouwbaar! In het voorjaar wordt de motor weer vaarklaar gemaakt. Het proefdraaien zit standaard bij de service zodat je zonder zorgen direct weg kunt varen op een van die vroege zomerse avonden na een dag hard werken.

Ook gedurende het voorjaar kunnen wij je veel moeite besparen. De boot weer netjes poetsen en het onderwaterschip van een nieuwe laag antifouling voorzien bijvoorbeeld. Wij denken met je mee en overleggen graag wat de mogelijkheden zijn.

Het inbouwen van boegschroeven of vuilwatertanks is een extra voorziening waarmee je je boot kunt uitrusten voor nog meer gemak. Het dek van van je boot onderhouden of in de lak zetten of zelfs een volledig nieuw dek plaatsen voeren wij in overleg graag voor je uit.

Jachthaven Het Anker biedt een totaalservice voor je boot!
ANWB erkend Jachtservicebedrijf

Tarieven onderhoud

Hiswa Onderhoudsvoorwaarden

Onderhoud_Hiswa_Voorwaarden

Op de hoogte blijven? Schrijf in voor de nieuwsbrief.